Hier ben ik weer!

Zoals jullie waarschijnlijk gemerkt hebben, is het lang geleden dat ik nog iets gepost heb. Ik heb dan ook de layout volledig veranderd, want ik had zin in iets nieuws :). Mijn haar is kort, en ik heb nood aan minimalisme (zoals je ziet aan de layout). Ik ga dan ook een 30 Days Minimalist Challenge doen, maar daarover binnenkort meer :) !
Ik heb besloten mijn berichten terug enkel in het Nederlands te schrijven vanaf nu, want in twee talen schrijven houdt me tegen om vaak te bloggen. Het vergt maar een beetje meer werk voor korte stukjes, maar als ik eens wat langere blogteksten wil schrijven, maakt het toch een verschil. In het Nederlands schrijf ik zonder na te denken en razendsnel, dus is het eigenlijk zonde dat ik mezelf tegenhoud door ook in het Engels te willen schrijven. Beter enkel in het Nederlands, dan helemaal niet schrijven (wat ik nu dus al maanden doe...).
Nu ik weer in het Nederlands zal schrijven, kan ik weer regelmatig mijn ontdekkingen delen (zo ben ik volkomen verslaafd geraakt aan St. Tropez bronzing mousse, wat ik absoluut wil delen met jullie) in plaats van maandenlang geen post meer te plaatsen :). Wat me ook wat tegenhield is het feit dat ik meer behoefte ben gaan krijgen aan het schrijven van opiniestukken en deze blog daar geen geschikt platform voor is in mijn ogen. Zoals ik al zei toen ik deze blog startte, hou ik dingen graag gescheiden. Het zal dus waarschijnlijk niet te lang meer duren vooraleer het knopje The other blog een link zal hebben :).


Heel veel liefs,
Manon