Recent drugstore haul

Hallo daar! 

Tijdens mijn minimalist challenge heb ik heel wat spullen kunnen verkopen en weggeven (via de respectievelijke Facebookgroepen Hustlin en Freecycle). Vriendinnen plagen me er soms mee, maar ik koop dus wel degelijk nog nieuwe dingen :D. Ik denk alleen veel beter na over wat ik koop. Dit is mijn laatste buit van de drogist (Kruidvat). 


Sinds ik beseft heb dat ik eigenlijk nooit nagellak meer draag, buiten af en toe doorschijnende, lichtroze of héél af en toe zwarte, en wel standaard bordeaux op mijn tenen, heb ik bijna al mijn nagellak weggegeven. Mijn zwarte nagellak was niet eens meer goed en de bordeaux nagellak was eigenlijk ook veel te dik geworden. Tijd voor nieuwe nagellakfavorieten dus! Voor mij is het belangrijk dat nagellak razendsnel droogt aangezien ik al vreselijke nagellak gehad heb die zelfs na een halfuur lezend wachten, nog afdrukken kreeg wanneer ik mijn handen gebruikte. Ik zocht dus naar 'snel drogende' nagellak en kocht Black Out (60 Seconds) van Rimmel, en New York Color In A Minute in de kleur Chelsea omdat die het dichtst aanleunt bij mijn oude bordeaux.
Ik kocht ook een basecoat en een topcoat van Essence. Het witte flesje zou je nagels versterken, en het zwarte is een beschermende topcoat die ervoor zou zorgen dat je nagels niet schilferen en dat ze mooi glanzen alsof het gelnagels zijn. De reden waarom ik geen gelnagels meer wilde zetten is dat mijn nagels ondanks de gelnagels toch bleven scheuren, maar dan gewoon onder de gelnagels door. Bovendien voelden ze echt te broos wanneer ik mijn gelnagels afgevijld had om nieuwe te plaatsen. Misschien laat ik ooit nog wel eens gelnagels zetten, maar ergens beschouw ik het ook niet meer als nodig.

Als er 1 ding is waar ik echt een hekel aan heb, hoe zeer ik ook probeer om bewust niets te haten, dan is het zweet. Je haasten naar de les of de trein, in een volgepakte tram zonder airco staan en onmogelijk een kledingstuk kunnen uittrekken, winkelen en je jas niet willen uitdoen omdat je dan een hand minder vrij hebt om kleding te verzamelen,... Allemaal momenten waarop je gaat zweten. Ik heb er echt een hekel aan. Het kan me niet schelen wat gewone deo's allemaal zouden beloven, ik wil gewoon niet meer zweten, ik wil me geen zorgen maken over okselvijvers, en of ik die geur zou zijn of nee, toch die vieze man naast me in de tram. En welke deo je ook gebruikt, je zweet nog steeds. Ik heb een tijdje Axitrans gebruikt, een antitranspirant van de apotheek, maar zowel de groene (die 1 dag werkt en minder geconcentreerd is) als de blauwe (die straffer is en een week werkt) prikken onder mijn armen. Van de blauwe kreeg ik soms zelfs brandwonden, of hoe kan je het noemen. Mijn huid was er alleszins extreem zwaar door geïrriteerd en lag helemaal open. Ik heb ook al een antitranspirant van Vichy gebruikt uit de apotheek, die niet prikte maar die toch ook niet helemaal werkte aangezien ik nog steeds het gevoel had deo nodig te hebben. Daarom wilde ik deze antitranspirant van Rexona wel eens proberen. Ik zal jullie een review geven als ik hem vaak genoeg gebruikt heb om te weten hoe goed hij al dan niet werkt.

Omdat ik niet zeker was of de antitranspirant echt zou werken, kocht ik toch opnieuw mijn favoriete deo die ik heb leren kennen in Oslo. Ik link de geur ook met Noorwegen, waardoor ik hem nog beter vind.

Mijn all time favourite mascara! ♥ Ik heb een tijdlang een andere mascara gebruikt omdat ik die gekocht had om te proberen, en hij was niet slecht, waardoor ik mezelf verplicht had om hem te blijven gebruiken tot hij leeg was in plaats van mijn standaard mascara terug te gebruiken. Ik ben dus al een tijdje gewoon om met de andere te werken (Miss Manga van L'Oréal) maar die liep op zijn einde, het borsteltje gaf niet meer genoeg af. Ik kon dus terug mijn originele mascara kopen; ik heb hem intussen al gebruikt, en je kan je niet voorstellen hoe gelukkig ik ben! Dit bewijst alleen maar hoe ongelooflijk geweldig deze mascara is :) Mijn wimpers zijn echt 10x mooier en voller en zwarter en gekrulder dan met de Miss Manga. Maybelline Volum' Express is dus nog steeds mijn absoluut favoriete mascara.


Mijn anti-blinkdoekjes waren op, dus ik moest er nieuwe hebben. Dat is na zweten het tweede wat ik toch wel haat: blinkende huid.

Sinds ik kort haar heb, gebruik ik vaker liquid eyeliner, omdat mijn ogen dan mooi uitkomen bij mijn coupe. Het heeft iets retro, en daar hou ik van. Liquid eyeliner vergt wat ervaring om er goed mee te kunnen werken, en ik heb het onder de knie maar toch was ik nieuwsgierig naar een andere manier om een lijntje boven mijn ogen te trekken. Deze Master Precise van Maybelline is een superfijn stiftje. Het voordeel is dus naar mijn mening, dat het niet meebuigt zoals mijn andere liquid eyeliners wel een beetje doen. Review volgt zeker!

Ziezo, dat waren alle producten die ik onlangs samen kocht in het Kruidvat.
Stay tuned voor de reviews!

Veel liefs,
Manon